Vi er ikke på kontoret alle dage - ring derfor gerne og lav en aftale

Alcon 8

Service

Med 40 års erfaring i fyringsbranchen garantere vi, at du får en høj kvalitet og service. Vi har stor ekspertise med reperation af alle kendte fabrikater, og ligger inde med relevante reservedele til stort set alle modeller.

Alcon serviceaftale

Med en serviceaftale hos Alcon er du sikret, at dit halmfyr altid kører optimalt. Serviceaftalen inkluderer nemlig fri telefonsupport samt et fast årlig serviceeftersyn. Under serviceeftersynet gennemgår vores tekniker alle automatiske og elektriske dele ligesom teknikeren nøje gennemgår halmfyrets generelle tilstand. Kørsel (brændstof og arbejdsløn) er naturligvis inkluderet i serviceeftersynet. Er vi kaldt ud til det pågældende halmfyr i forbindelse med en reparation, vil eftersynet ofte blive udført i forbindelse med udkaldet. Oveni dette får du også 10% rabat på de reservedele du i løbet af året indkøber til halmfyret.

Vores vagttelefon takster

Skulle uheldet være ude udenfor vores normale åbningstid er du meget velkommen til at ringe på vore hovednummer 8666 2044 og få oplyst vores vagttelefonnummer. 

Takster fremgår nedenfor.

 • Tilkald uden for normal åbningstid:
  1.900,-
 • Opkald til bagttelefon uden for normal abningstid - Starttakst:
  495,-
 • Support uden for normal åbningstid:
  895,-
 • Udlevering af varer udenfor normal åbningstid:
  1.495.-

Bestil service

Udviklet af attityde.dk